Andaluská vepřová panenka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 177 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 7 g
- Sodík 1381 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 61.3 mg
- Draslík 724.7 mg
- Vláknina 3760.5 mg
- Vitamín A 3760.5 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.6 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vepřovou panenku očistíme a omyjeme. 
- 
                                2Ostatní ingredience smícháme v míse a utřeme na pastu. Pastou potřeme panenku a necháme do druhého dne proležet v chladničce. 
- 
                                3Panenku nakrájíme na filety a na rozpálené teflonové pánvi je smažíme po každé straně asi 3 minuty. 
- 
                                4Podáváme s dílky citronu a zeleninou připravenou v páře. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        