Vepřové maso s mléčnou omáčkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 797 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 66 g
- Sodík 213 mg
- Bílkoviny 42 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 188.3 mg
- Draslík 718.4 mg
- Vláknina 393 mg
- Vitamín A 393 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.2 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 518.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na drobné kousky. 
- 
                                2Maso orestujeme na rozpáleném oleji ze všech stran, poté přisypeme cibuli a smažíme do zesklovatění. 
- 
                                3Pak vlijeme mléko a přiklopené vaříme 90 minut na mírném plameni bez podlévání. 
- 
                                4Uvařené maso vyjmeme, naporcujeme na plátky. 
- 
                                5Omáčku dochutíme solí a pepřem a servírujeme s plátky masa. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        