Špikovaná štika
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 292 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 405 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 109 mg
 - Draslík 92.7 mg
 - Vláknina 926.5 mg
 - Vitamín A 926.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.4 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté porce štiky osolíme, pokmínujeme a protkneme nudličkami slaniny, které jsme obalili v paprice.
 - 
                                2
Maso zprudka opečeme na rozehřátém másle po obou stranách. Podlijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme za občasného podlévání vodou, až maso změkne.
 - 
                                3
Před podáváním posypeme pokrm nasekanou petrželkou.