Šneci z kuřecího masa na jehle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 576 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 41 g
 - Sodík 519 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 93.5 mg
 - Draslík 425.5 mg
 - Vláknina 113 mg
 - Vitamín A 113 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.3 mg
 - Vitamín E 2.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky, které naklepeme. Potom maso osolíme, posypeme kořením na kuře a poté na maso položíme plátky slaniny a šunky.
 - 
                                2
Plátky masa zavineme do jedné velké rolky, kterou nakrájíme na proužky - šneky.
 - 
                                3
Takto nakrájené maso napichujeme na jehly nebo špejle.
 - 
                                4
V pánvi si rozehřejeme olej, na něm šneky osmahneme.
 - 
                                5
Když je maso osmažené, šťávu zahustíme vodou, ve které jsme si rozmíchali mouku. Vše ještě chvíli podusíme, poté ještě teplé maso podáváme přelité zahuštěnou šťávou.