Pstruh grilovaný na slanině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 630 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 1904 mg
 - Bílkoviny 66 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 194.4 mg
 - Draslík 1220.4 mg
 - Vláknina 440 mg
 - Vitamín A 440 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.3 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ryby pokud možno grilujeme vcelku, s hlavou a ocasem. Vykuchané a očištěné pstruhy omyjeme, osolíme i zevnitř, vnitřek ještě zakápneme pikantní sojovou omáčkou, povrch ryby potřeme citronovou šťávou, obalíme tenkými plátky slaniny, vložíme do grilovacích kleští na ryby a položíme na středně rozpálený gril. Grilujeme přibližně 5 minut z každé strany. Slanina by měla být křupavá a ryby by měly vonět.
 - 
                                2
Servírujeme vcelku s barbecue (nebo podobnou) pikantní omáčkou.