Chalupářská bašta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 204 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 90 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 0.9 mg
 - Draslík 780.3 mg
 - Vláknina 9242.3 mg
 - Vitamín A 9242.3 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 85 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na kolečka nakrájíme brambory, klobásu, párek a česnek.
 - 
                                2
Na půlkolečka nakrájíme papriku s cibulí.
 - 
                                3
Slaninu na kostičky a rajčátka rozpůlíme.
 - 
                                4
Vše rozdělíme na 4 porce, každou porci osolíme, opepříme a dáme na alobal tak, aby obsahovala každou přísadu a zabalíme do tří vrstev, aby nevytekla šťáva.
 - 
                                5
Opékáme na roštu půl hodiny, než budou brambory uvařené.
 - 
                                6
Poté podáváme přímo z alobalu.