Jeseter na smetaně s citronem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 593 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 406 mg
 - Bílkoviny 82 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 310.9 mg
 - Draslík 1493 mg
 - Vláknina 189.9 mg
 - Vitamín A 189.9 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.2 mg
 - Vitamín E 2.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Osolíme připravené porce jesetera.
 - 
                                2
Na malé kostičky nakrájíme slaninu a rozškvaříme ji. Přidáme nakrájenou cibuli, mletou papriku, nakrájenou papriku, petrželku a pepř.
 - 
                                3
Do základu vložíme porce jesetera. Malým množstvím vody podlijeme a pod pokličkou krátce dusíme. Podušenou zeleninou pokryjeme porce ryby.
 - 
                                4
15 minut pozvolna dusíme.
 - 
                                5
Zalijeme zakysanou smetanou, prohřejeme a podáváme.