Okurková omáčka s ledvinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 276 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 592 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 534.7 mg
 - Draslík 370.7 mg
 - Vláknina 2434.8 mg
 - Vitamín A 2434.8 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.9 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 56.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Osmahneme si na oleji oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme mouku a vytvoříme jíšku.
 - 
                                2
Rozmícháme ji s vodou a povaříme.
 - 
                                3
Vložíme nakrájenou okurku, smetanu a dochutíme.
 - 
                                4
V druhém kastrolu povaříme 15 minut v troše vody ledvinky.
 - 
                                5
Poté je scedíme a přidáme do omáčky.
 - 
                                6
2 minuty společně povaříme a podáváme.