Svíčkové řezy s játry
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 599 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 303 mg
 - Bílkoviny 57 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 303.8 mg
 - Draslík 967.3 mg
 - Vláknina 4183.1 mg
 - Vitamín A 4183.1 mg
 - Vitamín B6 1.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 84.6 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 34.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Svíčkovou nakrájíme na silnější plátky, rukou lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme nadrobno, papriky očistíme, vykrojíme semena a papriky nakrájíme na tenké nudličky, krájená rajčata scedíme a necháme okapat, játra nakrájíme na nudličky, klobásu nakrájíme na půlkolečka.
 - 
                                2
Maso osmažíme na másle dozlatova. Usmažené maso vyjmeme a držíme na teple. Do výpeku přidáme sádlo, zpěníme na něm cibuli, přidáme játra, klobásu, papriky a dusíme ve vlastní šťávě. Poté vmícháme rajčata a dodusíme. Na závěr přidáme maso a necháme prohřát.