Vepřová játra v jogurtové omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 264 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 300 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 392.9 mg
 - Draslík 469 mg
 - Vláknina 131.6 mg
 - Vitamín A 131.6 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 32.1 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 29.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Plátky jater osmahneme po obou stranách dozlatova na rozškvařené, na kostičky nakrájené slanině.
 - 
                                2
Přidáme cibuli, pepř a jogurt a povaříme asi 5 minut, bez pokličky.
 - 
                                3
Přisolíme a podáváme přelité omáčkou z jogurtu.
 - 
                                4
Jako přílohu volíme dušenou nebo vařenou rýži.
 - 
                                5