Makarony s koroptvím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1246 kcal
 - Sacharidy 99 g
 - Tuky 36 g
 - Sodík 1036 mg
 - Bílkoviny 117 g
 - Uhlovodany 99 g
 - Cholesterol 55.5 mg
 - Draslík 313.3 mg
 - Vláknina 10000 mg
 - Vitamín A 10000 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 29.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou, vykuchanou a omytou koroptev uvaříme spolu s kořenovou zeleninou v osolené vodě.
 - 
                                2
Měkké maso vyjmeme, vykostíme a i s drůbky nadrobno nasekáme.
 - 
                                3
Ve vodě smíchané s koroptvím vývarem uvaříme makarony, slijeme a po okapání promícháme s koroptvím masem.
 - 
                                4
Nakonec vmícháme máslo a nastrouhaný sýr. Pokrm upravíme na talíře a podáváme.