Dušené kančí řízky na víně a cibuli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 426 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 264 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 129.7 mg
 - Vláknina 1733.1 mg
 - Vitamín A 1733.1 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kančí kýtu očistíme, odblaníme, nakrájíme na řízky a naklepeme. Poté řízky osolíme, opepříme, zakapeme olejem a necháme odležet. Cibuli pokrájíme nadrobno.
 - 
                                2
Odleželé řízky obalíme v mouce a na sádle z obou stran smažíme. Usmažené řízky vyjmeme, ve výpeku zpěníme cibuli. Řízky do výpeku vrátíme, podlijeme vínem, vývarem a dusíme, až je maso měkké.