Pudink ze zajíce a vepřového masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 571 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 45 g
 - Sodík 405 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 188.6 mg
 - Draslík 369.3 mg
 - Vláknina 1019.9 mg
 - Vitamín A 1019.9 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1583.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vykostíme zajíce. Polovinu zajíce nakrájíme na kostičky.
 - 
                                2
Zbylé zaječí a cibuli dvakrát umeleme na masovém strojku.
 - 
                                3
Vepřové mleté maso osmahneme na části rozehřátého tuku, osolíme, opepříme, přidáme tymián a promícháme.
 - 
                                4
Smícháme víno, strouhanku a vejce spojíme s vychladlým ochuceným mletým masem.
 - 
                                5
Vymažeme formu zbylým tukema vysypeme strouhankou.
 - 
                                6
Do formy dáme vrstvu mletého masa, pak nakrájené maso a znovu vrstvu mletého masa.
 - 
                                7
Poklademe plátky slaniny a hodinu vaříme ve vodní lázni.