Dušené kančí řízky na víně a cibuli
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 426 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 25 g
- Sodík 264 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 129.7 mg
- Vláknina 1733.1 mg
- Vitamín A 1733.1 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kančí kýtu očistíme, odblaníme, nakrájíme na řízky a naklepeme. Poté řízky osolíme, opepříme, zakapeme olejem a necháme odležet. Cibuli pokrájíme nadrobno. 
- 
                                2Odleželé řízky obalíme v mouce a na sádle z obou stran smažíme. Usmažené řízky vyjmeme, ve výpeku zpěníme cibuli. Řízky do výpeku vrátíme, podlijeme vínem, vývarem a dusíme, až je maso měkké. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        