Srnčí s bylinkovými houbami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 441 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 18 g
- Sodík 620 mg
- Bílkoviny 54 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 112 mg
- Draslík 1518.5 mg
- Vláknina 9358.3 mg
- Vitamín A 9358.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 25.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Srnčí svíčkovou potřeme solí a pepřem. Troubu předehřejeme na 120 °C. 
- 
                                2Polovinu másla rozehřejeme v pekáči. Srnčí maso s rozmačkanými jalovčinkami a bobkovým listem osmažíme a pod pokličkou pečeme v troubě asi 15 minut. 
- 
                                3Houby očistíme, otřeme, nakrájíme na plátky. V oleji a zbytku másla je smažíme asi 5 minut dozlatova, osolíme, opepříme. 
- 
                                4Maso vyjmeme, nakrájíme na šikmé plátky. Upravíme na talíře a podáváme posypané houbami a lístky kerblíku. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        