Karbanátky ze zaječího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 328 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 317 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 100.3 mg
 - Draslík 486.2 mg
 - Vláknina 2606.9 mg
 - Vitamín A 2606.9 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.9 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné zaječí maso podlijeme vodou, přidáme očištěnou a nakrájenou kořenovou zeleninu, cibuli a sůl. Vše dusíme, až je maso měkké. Vyjmeme je a po prochladnutí vykostíme.
 - 
                                2
Žemli rozlámeme, zalijeme studenou vodou. Připravené maso jemně umeleme spolu s vepřovým masem a vymačkanou žemlí. Přidáme drobně nakrájenou dušenou zeleninu, prolisovaný česnek, koření, sůl a dobře promícháme.
 - 
                                3
Hmotu rozdělíme na stejné kousky, tvarujeme z nich karbanátky. Obalíme je ve strouhance a osmažíme v horkém oleji.
 - 
                                4
Podáváme s vařenými bramborami a brusinkovým kompotem.