Karbanátky zaječí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 631 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 740 mg
 - Bílkoviny 64 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 346.8 mg
 - Draslík 1098.6 mg
 - Vláknina 2108.3 mg
 - Vitamín A 2108.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vykostíme ostrým nožem zajíce.
 - 
                                2
Umeleme zvěřinu a játra včetně cibule na masovém mlýnku.
 - 
                                3
Na malé kostičky nakrájíme slaninu a nakrájenou housku dáme změknout do vody.
 - 
                                4
Slaninu, vymačkanou housku, sůl, vejce, pepř a tymián smícháme se zvěřinou a játry.
 - 
                                5
Tvarujeme karbanátky, obalíme ve strouhance a po obou stranách osmahneme na rozehřátém oleji dozlatova.