Polévka kedlubnová
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 102 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 50 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 12 mg
 - Draslík 145.3 mg
 - Vláknina 2752.5 mg
 - Vitamín A 2752.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na nudličky nakrájíme kedlubny a podusíme je na másle.
 - 
                                2
Zaprášíme hladkou moukou, aby se utvořila jíška a zalijeme studenou vodou.
 - 
                                3
Přidáme masox a 20 minut vaříme, než kedlubny změknou.
 - 
                                4
Poté rozmixujeme, ozdobíme petrželkou a podáváme.