Bramborová polévka krémová
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 779 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 51 g
 - Sodík 850 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 68.8 mg
 - Draslík 387.9 mg
 - Vláknina 4942.3 mg
 - Vitamín A 4942.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory a cibuli očistíme, pokrájíme a na rozpáleném olivovém oleji orestujeme. Zalijeme vývarem, přidáme česnek, ochutíme solí a pepřem a rozvaříme.
 - 
                                2
Poté vše promixujeme a nakonec vmícháme smetanu. Rozdělíme do misek a ihned podáváme.