Jehněčí v rybízové marinádě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 661 kcal
 - Sacharidy 39 g
 - Tuky 38 g
 - Sodík 569 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 39 g
 - Cholesterol 115.5 mg
 - Draslík 678.2 mg
 - Vláknina 4327.8 mg
 - Vitamín A 4327.8 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.8 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do misky dáme rybíz, hořčici a rozmarýn, vše rozmixujeme dohladka. Maso pokrájíme na plátky a vetřeme do masa sůl a pepř. Gril rozpálíme na maximální teplotu a maso grilujeme cca 10 minut, dokud není maso dokonale propečené. Celou dobu maso potíráme rybízovou směsí, kterou jsme si připravili předem.
 - 
                                2
Bagetu pokrájíme na plátky a na poslední 2 minuty ji přidáme na gril, aby se nám opekla dokřupava.