Mletý steak s nivou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 385 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 6 g
- Sodík 499 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 77.1 mg
- Draslík 150.9 mg
- Vláknina 1390.8 mg
- Vitamín A 1390.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na kousky a umeleme spolu s cibulí. Přidáme sůl, pepř a promícháme. Směs rozdělíme na 4 kousky, zformujeme steaky a necháme je v chladu 30 minut odležet. 
- 
                                2Potom steaky opečeme na oleji po jedné straně, obrátíme a poklademe nivou nakrájenou na plátky. 
- 
                                3Žemle rozkrojíme, vložíme do nich steaky a ozdobíme plátky rajčat a petrželkou. Ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        