Vepřové maso s mléčnou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 797 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 66 g
 - Sodík 213 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 188.3 mg
 - Draslík 718.4 mg
 - Vláknina 393 mg
 - Vitamín A 393 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.2 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 518.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na drobné kousky.
 - 
                                2
Maso orestujeme na rozpáleném oleji ze všech stran, poté přisypeme cibuli a smažíme do zesklovatění.
 - 
                                3
Pak vlijeme mléko a přiklopené vaříme 90 minut na mírném plameni bez podlévání.
 - 
                                4
Uvařené maso vyjmeme, naporcujeme na plátky.
 - 
                                5
Omáčku dochutíme solí a pepřem a servírujeme s plátky masa.