Rýžový nákyp s párkem a taveným sýrem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 850 kcal
- Sacharidy 76 g
- Tuky 47 g
- Sodík 101 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 66 g
- Cholesterol 197.2 mg
- Draslík 109 mg
- Vláknina 4511.8 mg
- Vitamín A 4511.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 31.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rýži přebereme, propereme, mírně osolíme a dáme do mléka vařit. 
- 
                                2Máslo utřeme se žloutky do pěny, vmícháme uvařenou rýži, oloupané párky nakrájené na kolečka a vše zjemníme ušlehaným sněhem z bílků. 
- 
                                3Do tukem vymazaného pekáčku dáme polovinu rýžové směsi, poklademe nakrájeným sýrem a dáme druhou vrstvu rýže. 
- 
                                4V troubě zapékáme asi 20 minut. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        