Hermelín plněný francouzskou paštikou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 240 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 100 g Paštika francouzská
  • 200 ml Olej rostlinný
  • 2 ks Okurky nakládané
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Chilli paprička
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 4 polévková lžíce Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1531 kcal
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 147 g
  • Sodík 4392 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 35 g
  • Cholesterol 194.7 mg
  • Draslík 169.8 mg
  • Vláknina 9684.3 mg
  • Vitamín A 9684.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.8 mg
  • Vitamín E 9.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hermelín podélně rozkrojíme na dvě stejné poloviny. Vnitřek vydlabeme lžičkou.

  • 2

    V misce smícháme vydlabaný hermelín, paštiku, nadrobno nakrájené chilli papričky a pokrájenou okurku. Směs utřeme do pasty.

  • 3

    Hermelín naplníme vytvořenou pastou a půlky spojíme, obalíme v hladké mouce, vejci a strouhance a smažíme na oleji z obou stran.

Komentáře k receptu