Mandlové vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 287 kcal
 - Sacharidy 31 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 1215 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 47.1 mg
 - Draslík 1150.5 mg
 - Vláknina 9954.4 mg
 - Vitamín A 9954.4 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.5 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Medailonky nakrájené z panenky osolíme a opepříme. Zprudka je opečeme na pánvi na oleji.
 - 
                                2
Na jiné pánvi nasucho opražíme mandle a medailonky v nich obalíme.
 - 
                                3
Pepřová omáčka: připravíme ji smícháním jogurtu s rajčaty nakrájenými na kostičky a s nasekanými kapary. Omáčku ochutíme solí, zeleným pepřem a nasekaným koprem.
 - 
                                4
Omáčkou přelijeme omytý, na kousky natrhaný salát.
 - 
                                5
Medailonky podáváme s pepřovou omáčkou a vařenými bramborami.