Indický mandlový pudink
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 601 kcal
- Sacharidy 72 g
- Tuky 30 g
- Sodík 42 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 61 g
- Cholesterol 125.7 mg
- Draslík 39.9 mg
- Vláknina 462.8 mg
- Vitamín A 462.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Dobře rozetřeme žloutky s cukrem a vmícháme ušlehaný sníh z bílků. 
- 
                                2Potom přidáme nasekané mandle a rozemleté piškoty nasáklé růžovou vodou. 
- 
                                3Hmotu vložíme do máslem vymazané nádoby a zapečeme v mírně vyhřáté troubě. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        