Pěna z husí paštiky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 450 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 45 g
 - Sodík 349 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 121 mg
 - Draslík 84.9 mg
 - Vláknina 268 mg
 - Vitamín A 268 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 24.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do mísy vložíme paštiku z husích jater, přidáme nadrobno pokrájené, orestované lanýže, rozměklé máslo a šlehačem vyšleháme do pěny. Ze smetany vyšleháme napůl tekutou šlehačku a tu pomalu zapracováváme šlehačem do pěny. Dáme do lednice vychladit. Protože pěna obsahuje máslo, v lednici ztuhne a bude dobře použitelná na zdobení drobného pečiva.
 - 
                                2
Ve Francii se s oblibou používá na malé bagetky.