Zelené fazolky na másle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 91 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 972 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 12 mg
 - Draslík 115.1 mg
 - Vláknina 3097.5 mg
 - Vitamín A 3097.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.1 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Fazolky omyjeme, vložíme do osolené vroucí vody a povaříme 20 minut. Scedíme a ještě teplé je přendáme do pánve s rozehřátým máslem. Podle chuti přidáme sůl a pepř. Zvolna dusíme na másle několik minut.
 - 
                                2
Podáváme jako oblohu k masu.