Vařená rýže se sýrem a cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 425 kcal
 - Sacharidy 43 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 557 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 43 g
 - Cholesterol 38.3 mg
 - Draslík 179.9 mg
 - Vláknina 2970 mg
 - Vitamín A 2970 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 28.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rýži promyjeme pod tekoucí vodu a necháme okapat. V hrnci rozehřejeme 1/2 množství másla, přisypeme cibuli a necháme zpěnit. Přidáme rýži, promícháme, zalijeme 1/2 množství vývaru, vaříme a jakmile se vývar vsákne, přilijeme zbytek. Dovaříme, vývar by se měl celý vsáknout. Přimícháme zbytek másla a strouhaný gruyére.
 - 
                                2
Podáváme jako přílohu k masu.