Cibulová polévka z Francie
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 182 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 9 g
- Sodík 708 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 9.3 mg
- Draslík 331.6 mg
- Vláknina 4316.3 mg
- Vitamín A 4316.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.2 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V hrnci ohřejeme v oleji máslo, přidáme na tenká kolečka nakrájenou cibuli, cukr a zpěníme. Zaprášíme moukou a cca 2 minuty opékáme. 
- 
                                2Přidáme vývar, osolíme, opepříme, přikryjeme pokličkou, zvolna vaříme cca 30 minut. 
- 
                                3Polévku rozdělíme do misek a posypeme sýrovými krutony nebo nahrubo nastrouhaným sýrem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        