Hejk s bylinkovým máslem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 369 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 316 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 43.4 mg
 - Draslík 648.1 mg
 - Vláknina 8825.3 mg
 - Vitamín A 8825.3 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ryby zbavíme páteře i ploutví, omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a prudce opečeme z obou stran na rozpáleném sádle.
 - 
                                2
Přendáme do trouby předehřáté na 170°C, necháme dopéci.
 - 
                                3
Pečené ryby rozdělíme na talíře, navršíme na ně bylinkové máslo. Podáváme s bramborami, ozdobené sekanou petrželkou a plátky citrónu.