Z vepřových jater knedlíčky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 117 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 6 g
- Sodík 174 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 186.1 mg
- Draslík 170.8 mg
- Vláknina 1017.4 mg
- Vitamín A 1017.4 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Játra pomeleme spolu s oloupaným česnekem a a cibuli do misky. přidáme vejce, majoránku, na kousky nakrájené máslo, nasekanou petrželovou nať. Nakonec podle chutě osolíme, opepříme a vše promixujeme. Zahustíme podle potřeby strouhankou a promícháme. 
- 
                                2V hrnci přivedeme vodu k varu. Lžící vhazujeme do vody knedlíčky, které povaříme do měkka. Až vyplavou nahoru, tak jsou uvařené. 
- 
                                3Knedlíčky scedíme, propláchneme studenou tekoucí vodou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        