Marinované kedlubny s bylinkovým kozím sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Sýr kozí bylinkový
  • 500 ml Voda pitná
  • 3 ks Kedlubna
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 1 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Ocet jablečný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 48 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 139 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 217 mg
  • Vláknina 4089.8 mg
  • Vitamín A 4089.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupané kedlubny nakrájíme na tenké plátky, které krátce v kastrůlku ve vodě zblanšírujeme. Teplé plátky kedluben namarinujeme ve sladkokyselém nálevu připraveném z jablečného octa, olivového oleje, soli, pepře a špetky cukru.

  • 2

    Marinované kedlubny podáváme s bylinkovým kozím sýrem.

Komentáře k receptu