Salám v trojobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Petržel - nať
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 20 dkg Rajčata
  • 20 dkg Salám měkký
  • 20 dkg Sýr Eidam cihla 30%
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 2 polévková lžíce Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 653 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 58 g
  • Sodík 725 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 152.2 mg
  • Draslík 307.5 mg
  • Vláknina 1568 mg
  • Vitamín A 1568 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.3 mg
  • Vitamín E 4.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Měkký salám oloupeme a spolu se sýrem a rajčaty nakrájíme na plátky asi 7 mm silné. Rajčata z obou stran osolíme a opepříme. Vždy salám, sýr a rajče dáme k sobě a obalíme v mouce, vejcích a strouhance.

  • 2

    Smažíme po obou stranách dozlatova.

  • 3

    Rozdělíme na talíře a posypeme petrželkou.

Komentáře k receptu