Bageta s játrovou paštikou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 5 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 30 g Paštika játrová kuřecí
  • 20 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 45 g Bageta celozrnná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 113 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 116 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 117.3 mg
  • Draslík 28.5 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Celozrnnou bagetu podélně rozkrojíme a potřeme drůbeží játrovou paštikou. Přidáme plátek sýru.

Komentáře k receptu