Okurkový salát s celerem a sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Okurka salátová
  • 100 g Celer bulvový
  • 100 g Jogurt bílý
  • 60 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 5 g Petržel - nať
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 0.5 ks Citrony
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 243 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 264 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 272.8 mg
  • Draslík 488.9 mg
  • Vláknina 5160 mg
  • Vitamín A 5160 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.5 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté okurky nakrájíme na plátky, sýr, vařená vejce a vařený celer na malé kostičky.

  • 2

    Vše spojíme s jogurtem ochuceným solí, cukrem a citronovou šťávou. Dobře promícháme.

  • 3

    Hotový salát posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu