Rajčatová bageta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 578 kcal
 - Sacharidy 96 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 1104 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 95 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 821.7 mg
 - Vláknina 13679.5 mg
 - Vitamín A 13679.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 34.4 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tavený sýr utřeme s tvarohem. Omytou bazalku natrháme na lístky, několik jich ponecháme stranou na ozdobu a zbylé lístky přimícháme do tvarohu. Osolíme, opepříme.
 - 
                                2
Omytá rajčata nakrájíme na plátky. Bagetu rozpůlíme, prořízneme a potřeme ji připraveným tvarohem. Ozdobíme plátky rajčat a lístky bazalky.
 - 
                                3
Podáváme jako studený předkrm.