Fenyklový salát s krevetami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 165 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 105 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 30.7 mg
 - Draslík 601.3 mg
 - Vláknina 9359.8 mg
 - Vitamín A 9359.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.8 mg
 - Vitamín E 2.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytý fenykl očistíme, okrájíme listy, rozpůlíme a nakrájíme na tenké nudličky.
 - 
                                2
Jablka omyjeme, oloupeme, nakrájíme na nudličky a smícháme s fenkylem. Vše zalijeme marinádou z oleje, octa, soli a pepře. Necháme dobře uležet.
 - 
                                3
Krevety smícháme s bílým jogurtem, přimícháme do směsi fenyklu s jablky a vše upravíme na misku vyloženou salátovými listy.
 - 
                                4
Pokrm posypeme natrhanou fenyklovou natí. Salát podáváme vychlazený.