Krevetový salát se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 410 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 1020 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 95 mg
 - Draslík 23.3 mg
 - Vláknina 1177.5 mg
 - Vitamín A 1177.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.3 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 27.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V osolené vodě si uvaříme mraženou zeleninu. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme na plátky nakrájený česnek a chvíli ho opékáme. Pak přidáme vařené krevety, uvařenou zeleninu a vše necháme chvíli prohřát.
 - 
                                2
Veškeré ingredience z pánve smícháme s uvařenou rýží, přidáme olivový olej a na závěr zakapeme citronovou šťávou.
 - 
                                3
Promícháme a posypeme nakrájenou šunkou.