Langusta se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 393 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 661 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 267.5 mg
 - Draslík 917.4 mg
 - Vláknina 3658.3 mg
 - Vitamín A 3658.3 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.4 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Langustu omyjeme, oloupeme,cibuli omyjeme. Cibuli a celer
 - 
                                2
jemně pokrájíme. Ve vařící vodě spaříme rajčata, scedíme je, oloupeme, zbavíme semínek a v cedníku necháme okapat. Pokrájíme na kostičky. Dáme do mísy, přidáme pokrájenou cibuli a celer, špetku soli, špetku čerstvého mletého pepře. Vše zalijeme olejem a promícháme.
 - 
                                3
Do většího hrnce nalijeme 2 litry vody, přilijeme víno, přidáme bobkový list a přivedeme vodu k varu. Osolíme a langustu vaříme cca 10 minut. Poté vyndáme.
 - 
                                4
Maso vybereme, pokrájíme, navršíme na kostičky rajčat, červenou cibuli a celer. Hned podáváme.