Rybí salát s krevetami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 303 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 1035 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 55.5 mg
 - Draslík 276.2 mg
 - Vláknina 11455.5 mg
 - Vitamín A 11455.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.8 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rybí filety, celer a krevety vložíme do vroucí vody a povaříme 10 minut. Scedíme a necháme vychladnout.
 - 
                                2
Rybí maso nakrájíme na kostičky, celer na nudličky, petrželku posekáme. Vše i s krevetami vložíme do mísy, přilijeme ocet, olej, přidáme sůl, pepř, nakonec vmícháme petrželku.
 - 
                                3
Podáváme vychlazený na listech hlávkového salátu nebo v salátových mističkách s celozrnným pečivem.