Krevetová polévka s hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 696 kcal
 - Sacharidy 41 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 1728 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 39 g
 - Cholesterol 65.6 mg
 - Draslík 155.7 mg
 - Vláknina 10362.5 mg
 - Vitamín A 10362.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.7 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Krevety rozkrájíme na kousky. Nakrájenou cibuli smažíme na oleji doměkka. Přilijeme kuřecí vývar a přivedeme jej k varu.
 - 
                                2
Přidáme nastrouhaný zázvor, cukrový hrášek, krevety a těstoviny. Vaříme při střední teplotě 4 minuty. Osolíme a opepříme podle chuti, ozdobíme čerstvými lístky bazalky a servírujeme.