Langusta se zeleninou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 393 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 21 g
- Sodík 661 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 267.5 mg
- Draslík 917.4 mg
- Vláknina 3658.3 mg
- Vitamín A 3658.3 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.4 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Langustu omyjeme, oloupeme,cibuli omyjeme. Cibuli a celer 
- 
                                2jemně pokrájíme. Ve vařící vodě spaříme rajčata, scedíme je, oloupeme, zbavíme semínek a v cedníku necháme okapat. Pokrájíme na kostičky. Dáme do mísy, přidáme pokrájenou cibuli a celer, špetku soli, špetku čerstvého mletého pepře. Vše zalijeme olejem a promícháme. 
- 
                                3Do většího hrnce nalijeme 2 litry vody, přilijeme víno, přidáme bobkový list a přivedeme vodu k varu. Osolíme a langustu vaříme cca 10 minut. Poté vyndáme. 
- 
                                4Maso vybereme, pokrájíme, navršíme na kostičky rajčat, červenou cibuli a celer. Hned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        