Indický kefír

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 2 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 1 špetka Sůl
  • 1 l Mléko kefírové
  • 2 polévková lžíce Petržel kudrnka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 102 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 64 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 15.1 mg
  • Vláknina 66.3 mg
  • Vitamín A 66.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.7 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Petrželku nasekáme nadrobno, přidáme chilli koření, sůl a zalijeme kefírem. Důkladně promícháme, dáme vychladit do lednice a studené podáváme.

Komentáře k receptu