Vločková s rajčatovým protlakem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 224 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 1153 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 20.9 mg
 - Draslík 1313.8 mg
 - Vláknina 2708.4 mg
 - Vitamín A 2708.4 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.2 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vývar osolíme, uvedeme do varu a zavaříme do něj vločky.
 - 
                                2
Vaříme do změknutí, potom přidáme protlak a necháme přejít varem.
 - 
                                3
Posypeme petrželkou a každou porci posypeme strouhaným sýrem.
 - 
                                4