Pohanková sekaná

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 120 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Pohanka
  • 250 g Kuřecí prsa
  • 200 g Šunka drůbeží
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 kávová lžička Majolka
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 l Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 439 kcal
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 390 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 39 g
  • Cholesterol 295.3 mg
  • Draslík 554.6 mg
  • Vláknina 10368 mg
  • Vitamín A 10368 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.5 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Doměkka uvaříme pohanku a osolíme.

  • 2

    Poté v míse smícháme s umletým drůbežím masem, přidáme 1 vejce, majolku, strouhanku, česnek, pepř a sůl.

  • 3

    Propracujeme, vymažeme plech s alobalem sádlem a na střed dáme masovou směs, poklademe drůbeží šunkou, navrch přidáme 3 vařená vejce a opatrně zabalíme pomocí alobalu.

  • 4

    Dozlatova pečeme v předehřáté troubě a podáváme.

Komentáře k receptu