Venkovská cibulačka se sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 388 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 779 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 45 mg
 - Draslík 150 mg
 - Vláknina 4929.5 mg
 - Vitamín A 4929.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.4 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme na tenká kolečka a osmažíme na polovině sádla dorůžova, přisypeme mouku a usmažíme světlou jíšku. Zaprášíme paprikou, krátce orestujeme a podlijeme vodou, osolíme a na mírném ohni za občasného míchání povaříme 20 minut.
 - 
                                2
Mezitím nakrájíme rohlíky na kostičky a osmažíme je na zbylém sádle. Hotovou polévku nalijeme do mísy, osmažený rohlík a nastrouhaný sýr dáme zvlášť do misek, aby si každý doplnil polévku podle svého.