Dip z černých fazolí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Fazole černé
  • 120 g Cibule červená
  • 40 g Omáčka Tahini
  • 3 g Kmín římský
  • 5 g Koriandr mletý
  • 5 g Sůl
  • 40 ml Olej olivový
  • 20 ml Citronová šťáva
  • 2 ks Chilli paprička
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 391 kcal
  • Sacharidy 49 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 499 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 49 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1066.7 mg
  • Vláknina 23545 mg
  • Vitamín A 23545 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.5 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Fazole namočíme, poté uvaříme a vývar ponecháme. Fazole rozmixujeme s vývarem. Vmícháme zbývající přísady a okořeníme.

Komentáře k receptu