Kedlubnový dresink

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 0.5 kávová lžička Cukr krupice
  • 0.5 kávová lžička Pepř bílý
  • 2 ks Kedlubna
  • 1 ks Ředkev bílá
  • 3 špetka Sůl
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 dl Jogurt bílý
  • 2.5 dl Smetana 16% (pochoutková)
  • 0.5 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • 0.5 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 154 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 241 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 34.8 mg
  • Draslík 257 mg
  • Vláknina 3484.5 mg
  • Vitamín A 3484.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kedlubny a dlouhou bílou ředkvičku omyjeme, oloupeme, jemně nastrouháme a dáme do mísy. Přidáme zakysanou smetanu, bílý jogurt, sůl, bílý pepř, cukr, omytý drobně pokrájený kopr s pažitkou a utřený česnek. Vše dobře promícháme a necháme před podáváním vychladit asi 30 minut.

Komentáře k receptu