Ančovičkový dip

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Šalotka
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 200 g Ančovičky konzervované
  • 10 g Citronová kůra
  • 40 g Petržel - nať
  • 50 ml Olej olivový
  • 40 ml Citronová šťáva
  • 1 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 262 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 1841 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 45.5 mg
  • Draslík 458.4 mg
  • Vláknina 1502.5 mg
  • Vitamín A 1502.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.8 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nasekanou šalotku a česnek rychle osmažíme v rozpáleném másle.

  • 2

    Ančovičky osušíme a se zbývajícími přísadami rozmixujeme na jemnou omáčku. Vše promícháme a nakonec vmícháme nasekanou petrželku.

Komentáře k receptu